image
Sursa foto: pinterest.com

Horoscop, duminică, 16 septembrie 2018: Vărsătorii își strică imaginea

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 16 septembrie:

Horoscop 16 septembrie 2018 - Berbec

Unele dintre dorințele tale sunt înșelătoare, te pot atrage în situații pe care să nu le mai poți descâlci prea curând și să nu mai știi nici nu unde a plecat totul.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Taur

Te păcălești singur cu impresia că doar prin intermediul unuia dintre parteneri vei reuși să îți vezi împlinit un anumit vis. Ar trebui să încerci și singur, cu puterile proprii.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Gemeni

Există riscul să aluneci în butoiul cu melancolie degeaba, doar pentru că vei avea impresia că ai pierdut sprijinul unei persoane de care ți-ai legat multe speranțe.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Rac

Reacțiile dure nu rezolvă nimic, cu atât mai puțin în relația de cuplu sau cu membrii familiei. Dacă îi îndepărtezi pe oameni, acolo vor rămâne.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Leu

Se poate complica, la suprafață, o anumită situație care are legătură și cu partenerul de cuplu, și cu familia. Poate că piedicile cu care te confrunți vin din trecut.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Fecioară

Deși ești convins că vei avea câștig de cauză într-o confruntare numai dacă vei fi foarte aspru, este mult mai bine să faci un efort sincer și să ajungi la o înțelegere cu acei oameni.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Balanță

Te simți nedreptățit de solicitările care vin de la cei dragi, pentru că ai impresia că nu țin cont decât de dorințele lor și ignoră nevoile tale.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Scorpion

Îți construiești dezamăgiri din ce în ce mai mari, dacă vei continua să ignori realitatea și să consideri că dorințele tale sunt singurele care contează.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Săgetător

Poate că există o sămânță de adevăr în impresiile negative pe care le ai despre unii dintre cei din anturajul apropiat, dar nu e singura reală.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Capricorn

Ai un prieten sau un grup de prieteni cu ajutorul cărora îți scoți la lumină și îți hrănești defectele. Poate că e plăcut, pe moment, dar e contraproductiv, pe termen lung.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Vărsător

Știi că te confrunți cu riscul de a ți se păta imaginea și nu oricum, ci pe termen lung și la nivelul unui întreg grup, cum ar fi familia extinsă. Trebuie să fii prudent.

Horoscop 16 septembrie 2018 – Pești

Există riscul să te amăgești singur, insistând să îți vezi împlinite anumite dorințe despre care știi sigur că nu îți folosesc la nimic, ba chiar îți pot face rău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: