image
Sursa foto: marca.com

Rușinile lui Real Madrid, cu Zinedine Zidane pe bancă

Real Madrid are un sezon dezamăgitor, la finalul căruia nu va lua niciun trofeu. "Galacticii" au început sezonul cu Julen Lopetegui, care îi luase locul demisionarului Zinedine Zidane. Fostul selecționer al Spaniei a fost demis după o serie de rezultate modeste, iar Florentino Perez l-a adus pe Santiago Solari.

Argentinianul a fost și el demis de Florentino Perez după ce Real a fost eliminată din UEFA Champions League, din Cupa Spaniei și a rămas cu șanse minime la câștigarea campionatului, ce avea să fie obținut, până la urmă, de Barcelona.

Președintele Realului l-a convins pe Zinedine Zidane să revină la echipa pe care a părăsit-o la capătul sezonului trecut, după ce reușise să câștige 3 trofee ale Ligii Campionilor.

Totuși, nici cu Zinedine Zidane, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. În ultima etapă din La Liga, Real Madrid a pierdut în fața lanternei roșii, Rayo Vallecano, după mai bine de 20 de ani. Aceasta a fost a 10-a înfrângere din acest campionat, ceea ce reprezintă egalarea unei contraperformanțe vechi de 10 ani. În sezonul 2008-2009, Real Madrid a avut 10 înfrângeri în campionat.

De asemenea, Real poate egala o altă contraperformanță în acest an. Ar fi pentru a doua oară consecutiv când nu termină pe primele două locuri. Ultima dată s-a întâmplat acest lucru în sezonul 1973 - 1974. Cu 3 etape înainte de final, Real Madrid se află pe locul 3, la 9 puncte în spatele celor de la Atletico Madrid, echipă ce se află pe locul 2.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: