image
Sursa foto: avantaje.ro

Horoscop 20 septembrie: Racii au o zi plină de tensiuni

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 20 septembrie.

Horoscop 20 septembrie - Berbec

Te întorci spre prieteni, mai ales spre cei care au preocupări mai puțin obișnuite, pentru că aceștia te ajută să îți înnoiești zestrea de idei.

Horoscop 20 septembrie – Taur

Ai multe responsabilități, dar ți le-ai asumat pe toate, așa că nu ai motive reale să te plângi. Poate ai îndoieli, poate ai obosit, dar există soluții pentru astfel de probleme

Horoscop 20 septembrie – Gemeni

Ai acces la o abordare mai senină a viitorului, una pe care o preferi în momentele tale de liniște. Poți avea surpriza ca această viziune să îți deschidă multe uși.

Horoscop 20 septembrie – Rac

Sunt multe tensiuni, care te pot ține departe de ceea ce ți-ai planificat să rezolvi în această zi. Ar fi de dorit să nu te lași în voia lor, ca să nu te consumi degeaba.

Horoscop 20 septembrie – Leu

Este un moment în care poți recunoaște, pe baza unor fapte, ce valoare au bunele relații cu cei din jur și cât de mult te ajută să știi că ai reușit să le obții.

Horoscop 20 septembrie– Fecioară

Munca îți dă bătăi de cap, dar știi deja că toate aceste eforturi sunt pentru un scop bine definit sau pe care urmează să îl definești în scurt timp.

Horoscop 20 septembrie – Balanță

Ești tentat să tragi concluzii negative legate de viitorul unor relații sentimentale, deși nu ai elemente clare pe care să te bazezi.

Horoscop 20 septembrie – Scorpion

Există riscul să rămâi blocat în propriile scheme negative în relațiile cu cei din familie și să pierzi ocazii prețioase de a remedia aceste relații.

Horoscop 20 septembrie – Săgetător

Cei din anturajul apropiat te pun în încurcătură, poate fără să vrea acest lucru. Treaba ta e foarte simplă: să ieși din aceste situații cât mai repede.

Horoscop 20 septembrie – Capricorn

Ar fi o idee foarte bună să nu te bazezi prea mult pe metodele pe care le-ai folosit până acum pentru a face rost de resursele de care ai nevoie.

Horoscop 20 septembrie – Vărsător

Poate fi o zi încărcată, presărată cu numeroase momente în care vei interpreta greșit anumite gesturi ale apropiaților, din cauza lipsei de încredere în propriile calități.

Horoscop 20 septembrie – Pești

Te-ai lămurit cum stă treaba cu cei din familie, știi și cum stai cu cei din anturajul apropiat. Acum trebuie să te ocupi de propriile nevoi, așa cum crezi de cuviință.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: