image
Sursa foto: Getty Images

Rooney a dat din casă: A spus tot despre mandatul lui Mourinho de la United; Nici măcar bucătăresele nu erau fericite cu el

Atacantul Wayne Rooney a dezvăluit că atmosfera în întregul club Manchester United era una proastă, în timpul mandatului antrenorului portughez Jose Mourinho.

"Nu numai jucătorii (n.r. - erau nefericiţi), ci întregul club. Sunt sigur că Ed Woodward (n.r. - conducătorul executiv al clubului) era la fel, nici staful, nici femeile de la bucătărie, nici cei care se ocupau de echipament nu se bucurau. Ole este persoana care poate schimba asta imediat şi ştiu că ei sunt fericiţi. Un club de fotbal de succes are nevoie ca totul să fie în regulă, toată lumea să fie fericită. Dar acum jucătorii zâmbesc din nou. Este o mişcare bună pentru club şi este facinant de văzut cum Ole aranjează echipa şi cum joacă", a declarat fostul jucător al echipei Manchester United, potrivit Daily Mail.

Manchester United s-a despărţit, marţi, de portughezul Jose Mourinho, care a fost înlocuit de norvegianul Ole Gunnar Solskjaer.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: