image
Sursa foto: sport.es

Atletico deţine dovada că Barcelona a negociat ilegal cu Antoine Griezmann: Este vorba de un document secret

Barcelona ar putea fi nevoită să plătească încă 80 de milioane de euro pentru transferul lui Antoine Griezmann - asta deoarece Atletico Madrid ar deţine proba prin care ar demonstra că gruparea catalană s-a înţeles cu jucătorul înainte de 1 iulie, data la care clauza de reziliere scădea de la 200 la 120 de milioane de euro.

Mutarea lui Griezmann de pe Wanda Metropolitano pe Camp Nou a avut parfum de telenovelă - francezul a anunţat încă din luna mai că va părăsi gruparea rojiblanco şi totul părea în regulă. Apoi, declaraţiile preşedintelui Bartomeu şi faptul că au tergiversat achitarea sumei i-au înfuriat pe cei de la Atletico care au trecut la represalii.

Griezmann a fost somat să se prezinte la reunirea echipei, iar după ce deţinătoarea titlului a plătit banii, gruparea din Madrid a depus memoriu la federaţia spaniolă pretinzând că Barcelona a ajuns la un acord cu jucătorul încă din luna martie.

Dovada o reprezintă un email care arată că tratativele se purtau din perioada în care Atletico urma să joace returul cu Juventus în optimile UEFA Champions League. Mesajul conţine detalii despre operaţiune - de la salariul jucătorului la clauze din contract.

Mailul a fost trimis de către avocatul lui Antoine Griezmann, Sevan Kartan, către jucător, sora acestuia, Maud, care îndeplineşte şi rolul de impresar, şi către tatăl jucătorului, Alain. Mai mult, în mail se precizează că Griezmann doreşte aceleaşi condiţii ca în oferta de anul trecut, atunci când francezul s-a răzgândit şi a mai rămas un an.

Presa din Spania a încercat să afle de unde provine scurgerea de informaţii şi suspectează un intermediar nemulţumit că nu şi-a primit comisionul. Acesta i-ar fi vândut lui Miguel Angel Gil aceste secrete. Atletico a confirmat faptul că deţine acest mail incriminator, fără să precizeze de unde a făcut rost de el. De partea cealaltă, Barcelona a dat de înţeles că acest email nu demonstrează o legătură directă cu clubul catalan, atât timp cât nu provine din birourile vreunui angajat al grupării blaugrana.

Atletico Madrid a contestat deja la FIFA transferul lui Antoine Griezmann la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: