image
Sursa foto: Getty Images

S-a aflat salariul cu care Atletico l-a convins pe Luis Suarez! Atacantul a renunțat la o sumă importantă

Luis Suarez (33 de ani) a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru rezilierea contractului, scadent în 2021, iar atacantul s-ar fi înțeles deja cu Atletico Madrid.

După ce a fost anunțat de Ronald Koeman că nu face parte din noul proiect al Barcelonei, Suarez a purtat discuții cu conducerea de pe Camp Nou, iar cele două părți au acceptat să renunțe la sezonul rămas din contract.

Pentru anul rămas, cele două părți au ajuns la o înțelegere prin care uruguayanul să primească doar o parte din salariul brut de 24 de milioane de euro, potrivit As.

De partea cealaltă, Atletico Madrid i-a oferit lui Suarez un contract pe două sezoane, până în 2022, și un salariu anual net de 9 milioane de euro, unul mai mic decât cel încasat la Barcelona, scrie Marca.

Totuși, pentru a ajunge sub comanda lui Diego Simeone, Luis Suarez trebuie să aștepte oficializarea împrumutului lui Alvaro Morata la Juventus. Sursa citată adaugă că Atletico este nevoită să reducă din costurile salariale pentru a și-l permite pe uruguayan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: