image
Sursa foto: Getty Images

Ar fi cel mai scump împrumut din fotbal: AC Milan oferă 40 de milioane de euro pentru a împrumuta un jucător de 23 de ani

AC Milan este ultima echipa care s-a înscris în cursa pentru semntărua lui Sergej Milinkovic-Savic. Fosta campioană a Italiei vrea să-l împrumute pe mijlocaşul lui Lazio pentru 40 de milioane de euro - o sumă impresionantă.

Sergej Milinkovic-Savic este unul dintre jucătorii despre care se vorbeşte cel mai mult în această vară. Cluburi precum Manchester United, Juventus şi Real Madrid sunt interesate să-l transfere, dar Lazio ţine la preţ şi cere în jur de 90 de milioane de euro pentru mijlocaşul de 23 de ani.

În cursă a intrat şi AC Milan, club care vine cu propria variantă de transfer. Potrivit Football Italia, milanezii vor să ofere 40 de milioane de euro pentru un împrumut pe un sezon, cu opţiune pentru un transfer definitiv. Ar fi unul dintre cele mai costisitoare împrumuturi din istoria fotbalului.

AC Milan a terminat sezonul doar pe locul 6, în ciuda investiţiilor făcute vara trecută. Conducerea clubului nu se mulţumeşte însă doar cu atât şi în această vară i-a transferat pe Gonzalo Higuain şi Mattia Caldara.

Noutăţile partenerilor

comentarii: