image
Sursa foto: Getty Images

Ansu Fati a semnat un nou contract cu Barcelona, până în 2024! Ce clauză uriașă de reziliere i-au pus catalanii

Barcelona și-a asigurat serviciile noului puști-minune de pe Camp Nou. Ansu Fati (17 ani) a semnat un nou contract cu catalanii. Cel vechi ar fi expirat în 2022.

Ansu Fati, care va prelua numărul 22, lăsat liber după plecarea lui Arturo Vidal la Inter Milano, va avea o clauză de reziliere imensă, de 400 de milioane de euro. Conform celuilalt contract, acesta putea pleca de la Barcelona în schimbul sumei de 230 de milioane de euro, notează Goal.com.

La nici 18 ani, Ansu este un fenomen și bate record după record. În afară de performanțele de la echipa națională, a reușit lucruri impresionante și la echipa de club. Anul trecut, pe 31 august, jucătorul de 17 ani devenea cel mai tânăr marcator din istoria Barcelonei, după golul cu Osasuna.

De asemenea, pe 10 decembrie, Ansu Fati înscria pentru Barcelona în victoria, 2-1, cu Inter și devenea cel mai tânăr marcator din istoria Champions League. Fati a devenit și cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Spaniei, după golul marcat în poarta Ucrainei, la 17 ani și 311 zile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: