Antonina Lazăr susţine că a fost lăsată singură toată noaptea şi s-a chinuit ore în șir, pentru ca într-un final să i se spună că bebeluşul ei este mort.

Pe de altă parte, doctoriţa din Anenii Noi, care a primit nașterea, ne-a spus că femeia a fost dusă în sala de operaţii îndată ce s-a constatat că există probleme. Ea a adăugat că pruncul s-a născut mort.

Tânăra consideră însă că nu i s-a acordat asistenţa medicală necesară la timpul cuvenit.

Şi soțul, fratele și soacra Antoninei Lazăr afirmă că, în cele nouă luni de sarcină, nu au existat probleme de sănătate.

Şeful Spitalului Raional Anenii Noi, Nicolae Usatâi, nu a fost de găsit la faţa locului şi nici la telefon, pentru o reacţie în acest caz. Soţii Lazăr ne-au spus că aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale, pentru a vedea de ce s-a stins din viaţă bebeluşul lor. Între timp, ei afirmă că au depus plângeri la Inspectoratul de Poliţie Anenii Noi şi la Procuratura din localitate. Reprezentanţii Procuraturii raionale nu ne-au răspuns la telefon, iar ofiţerul de presă al poliţiei din Anenii Noi, Silvia Vetcu, ne-a declarat că se informează asupra cazului şi urmează să ne ofere detalii, ceea ce nu s-a mai întâmplat până la ora editării ştirii.