image
Sursa foto: Maximum

Surprizele de Anul Nou de la MAXIMUM!

Niște evenimente uimitoare au loc în rețeaua de magazine MAXIMUM. Într-un mod deja tradițional, compania desfășoară cele mai ample tombole cu premii din țară.

Tombola cu crossover-ul BMW, care a avut loc în emisie directă la postul național în vara aceasta, a fost urmărită de toată țara. Pentru a celebra sosirea anului 2019, MAXIMUM și-a propus scopul să depășească așteptările cele mai îndrăznețe ale cumpărătorilor săi.

Minunile trebuie să se întâmple la maxim!

Știi că sloganul companiei este “Doar MAXIMUM!”, noi tindem să-l realizăm pe fiecare pas. Îți oferim ceea ce este mai bun, iar alegerea îți aparține.

La ce automobile visezi? Poate la una din acestea?

MaximumMaximum

Doar în acest an și doar MAXIMUM îți dăruieșlte șansa reală să câștigi unul dintre trei crossovere germane premium ─ Audi Q2, Mercedes GLA, BMW X1. Tu însuți alegi automobilul de vis cu care vei pleca acasă! La tombolă participă clienții care au efectuat o cumpărătură în valoare de la 500 lei per unitate. Acțiunea promo durează până la 18.01.2019, și deja la 20.01.2019 în emisie directă la Jurnal TV vom afla numele câștigătorilor.

Este adevărat, nu va fi un singur câștigător! Pe lângă super premiu, MAXIMUM pune la bătaie zeci de modele de tehnică cea mai inovativă și cea mai dorită, de la branduri de top mondiale.

- 2 Smart TV Panasonic cu ecran de 124 cm, o imagine incredibilă HDR și design Art & Interior Glass.

- Smartphone Samsung Galaxy Note 8 cu ecran fără limite și peniță electronică pentru un nou mod de comunicare. Smartphone Samsung Galaxy A8 cu cameră frontală dublă pentru poze de sărbătoare impecabile. Smartphone Samsung Galaxy J7 ─ un etalon al siguranței și eleganței.

- 2 mașini de spălat Samsung de 6,5 kg cu funcția ciclului de abur SteamWash, funcție de spălat în apă rece Eco Bubble și compresor sigur cu invertor; 2 frigidere No Frost Samsung Space Max cu un spațiu interior mare pentru păstrarea alimentelor; 2 aspiratoare de praf puternice Samsung cu filtru HEPA; 2 cuptoare cu microunde Samsung cu grill și cu înveliș de ceramică durabil BIO.

- Frigiderul Dual No Frost de la Whirlpool cu tehnologie 6th Sense, care determină „intuitiv” parametrii aerului, direcționând aerul rece spre zona în care este necesar; mașina de spălat Whirlpool de 6 kg cu tehnologie 6th Sense, care setează automat parametrii de lucru, ceea ce oferă o economie de timp, de energie electrică și a consumului de apă; aspiratorul de praf puternic Hotpoint-Ariston elaborat special pentru o dereticare ușoară și calitativă.

- Mașina de spălat LG de 6 kg, 1200 rot./min., cu sistem de acționare complet, funcția de abur Steam, funcția „protecție împotriva alergiei” și posibilitatea de a adăuga rufele la mijlocul ciclului; frigiderul Total No Frost LG cu compresor inteligent cu invertor și sistem de răcire în multe fluxuri Multi Air Flow.

- Robot de bucătărie Kenwood cu puterea de 1400 W și o cană mare de 4 litri, modelul are patru mecanisme de acționare, datorită cărora pot fi cumulate mai multe etape de preparare a felului de bucate sau pot fi create mai multe capodopere culinare concomitent, conectând la cleme diverse ajutaje.

- Generator de aburi pentru călcat Philips cu talpă SteamGlide Plus pentru netezirea de orice cute; aspirator de praf Philips cu tehnologie PowerCyclone 4 cu posibilitatea intensificată de aspirație a prafului; set din mașina espresso Philips complet automatizată, cu cappuccinator și display clar intuitiv, pe care se poate alege temperatura, tăria, volumul băuturii și blenderul de masă Philips pentru prepararea unor smoothie delicioase sau a altor bucate.

Grăbește-te să devii participant la cea mai grandioasă tombolă cu cadouri din acest an! Profită de reducerile de până la 50% pentru un asortiment enorm de cele mai dorite mărfuri. Cu cât mai multe cumpărături, cu atât mai multe șanse să câștigi crossover-ul german premium sau tehnică modernă. Sărbătorește Anul Nou la maxim!

Doar MAXIMUM

Cumpără online: maximum.md / 54-54-54

Alătură-te nouă pe rețele de socializare: Facebook/ OK / Instagram / Youtube

Nu rata: Noutăți / Top vânzări / Exclusiv / Recomandări / Sale

Cantitatea de produse la preț special este limitată!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: