image
Sursa foto: Getty Images

Surpriză în Serie A: Milan vrea să renunţe la Higuain în vară

Milan l-ar putea trimite pe Gonzalo Higuain la Juventus după un singur an. Corriere dello Sport susţine că "şansele sunt mai mari ca Higuain să revină la Juve în sezonul viitor decăt să rămână la Milan".

AC Milan a plătit 18 milioane de euro în vară pentru împrumutul atacantului argentinian, iar transferul definitiv al acestuia i-ar mai costa pe "rossoneri" încă 36 de milioane de euro. Înţelegerea prevede ca Higuain să semneze un contract până în 2021 cu Milan.

Jurnaliştii italieni susţin că transferul definitiv al atacantului în vârstă de 30 de ani ar însemna o "gaură importantă în buget pentru Milan" şi că noul CEO al Milanului, Ivan Gazidis, va încerca să negocieze cu Juventus o sumă mai mică pentru Higuain.

"Pipita" a marcat şapte goluri în 13 meciuri pentru trupa de pe San Siro, însă în derby-ul cu Juventus, din etapa trecută, a ratat un penalty şi a fost eliminat.

Fostul atacant al lui River Plate, Real Madrid şi Napoli a fost cumpărat de Juventus în 2016, de la napoletani, pentru 90 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: