image
Sursa foto: jurnal.md/ Nadejda Roșcovanu

Diacov spune de ce s-a opus ieșirii din coaliția cu PSRM: „A fost foarte fierbinte”

Președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, confirmă că a votat împotriva ieșirii formațiunii din coaliția de guvernare cu PSRM.

„Da, a fost foarte fierbinte și aveam argumentele mele care reieșeau nu neapărat din conjunctura politică, dar din interesul partidului din teritoriu. Eu consideram că declarația se putea de făcut peste o săptămână, nu înainte de alegeri. Diacov pledează pentru interesele PD și le apără. Da, poate printr-o viziune specifică. Eu am votat împotrivă, dar m-am conformat”, a declarat Diacov la Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

„Pe timpul lui Plahotniuc au fost situații dramatice, când oamenii erau băgați în sperieți, iar eu m-am opus. Am avut discuții foarte dramatice și oamenii din partid au fost martori”, a mai adăugat Diacov.

Live - Cabinetul din Umbră, 26.11.2020

Victoria la alegerile prezidențiale nu înseamnă că ai obținut și puterea... Forțele politice se regrupează, bandiții caută iarăși căi, pentru ca nu cumva să se pomenească din nou cu schemele de contrabandă blocate, prietenii externi ne trimit semnale tot mai clare - iar unii la Chișinău se gândesc cum să fenteze votul a peste 1 milion de cetățeni. Încercăm să lămurim lucrurile în această seară, în „Cabinetul din Umbră” Publicată de Cabinetul din umbră pe Joi, 26 noiembrie 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: