image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona, supărată din nou pe Ronaldinho! Ce gest al brazilianului i-a înfuriat pe cei din conducerea catalană

Ronaldinho (41 de ani) a scris istorie în tricoul Barcelonei, dar primii pași în fotbalul european au fost făcuți la PSG.

Brazilianul a petrecut doi ani pe Parc des Princes înainte să fie transferat pe Camp Nou, în 2003, iar acum s-a trezit în mijlocul unei polemici iscate între cele două cluburi.

Totul a pornit de la faptul că PSG a anunțat pe contul oficial de Twitter că Ronaldinho va fi invitat de onoare la meciul contra lui RB Leipzig, din grupele Champions League.

Conform publicației spaniole Sport, vestea nu le-a picat deloc bine celor din conducerea Barcelonei. Ronaldinho este ambasador global la club și primește un venit lunar pentru acest lucru, iar catalanii sunt nemulțumiți de modul în care "Dințosul" și-a asociat imaginea cu o rivală europeană.

Între Ronaldinho și Barcelona ar exista tensiuni încă din vară, deoarece fostul decar de pe Camp Nou afirmase atunci că este foarte fericit să îl vadă pe Lionel Messi în tricoul lui PSG.

La începutul lui august, pe contul său personal de Twitter, brazilianul s-a arătat entuziasmat de faptul că Messi va juca la un alt fost club de-al său. De asemenea, Ronaldinho spunea că PSG va reuși, în sfârșit, să câștige Champions League-ul sezonul acesta.

"Este o mare bucurie să fi jucat la aceste două echipe (n.r. Barcelona și PSG) și acum să îl văd pe prietenul meu purtând acest tricou. Sper să ai parte de cât mai multe momente de fericire, Leo! De asemenea, sunt fericit pentru transferul prietenului meu, Sergio Ramos. Îmi miroase a Champions League!", a scris Ronaldinho pe rețeaua de socializare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: