image
Sursa foto: Getty Images

Reacția lui Tuchel după gestul lui Neymar față de Cavani din meciul PSG - Galatasaray

Neymar a fost unul dintre cei mai buni jucători ai meciului PSG - Galatasaray 5-0, din ultima etapă a grupelor Champiojns League, cu un gol și două pase decisive. La final, starul brazilian al parizienilor s-a remarcat și printr-un gest special făcut față de colegul său, Cavani.

În minutul 84, la penalty-ul obținut de Mbappe, atacantul de 27 de ani a luat mingea și i-a dat-o lui Cavani. Totul după ce în urmă cu doi ani cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie din cauza unui penalty. Antrenorul Tomas Tuchel a reacșionat și el pe marginea acestui subiect.

"Este un gest frumos din partea lui. Sunt foarte fericit, mai ales că mereu am spus că este un băiat cu inima mare. Toată lumea poate vedea că este foarte sensibil. Sper că este un simbol pentru echipă şi pentru acest sezon", a spus Tuchel.

În septembrie 2017, la scurt timp după ce semnase cu PSG, Neymar a fost protagonistul unui gest rarisim. Între el şi Edinson Cavani au sărit scântei la meciul câştigat de PSG contra lui Olympique Lyon, cu 2-0.

După ce Neymar ceruse să execute el o lovitură liberă, însă Dani Alves i-a furat pur și simplu mingea, a urmat o fază petrecută în minutul 80, când parizienii au avut parte de un penalty. Executantul obişnuit, "El Matador" Cavani, a luat mingea, dar Neymar i-a cerut să execute el. După un scurt dialog aprins între cei doi, Neymar a plecat vizibil supărat.

La acea vreme chiar s-a spus că unul dintre cei doi urma să plece de la echipă exact din acest motiv, mai ales că Edinson Cavani i-a reproșat ulterior brazilianului atitudinea avută.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: