image
Sursa foto: utro-novosti.ru

A murit fondatorul trupei „Laskovîi mai”, Serghei Kuznețov

Fondatorul trupei legendare „Laskovîi mai”, Serghei Kuznețov, a murit la vârsta de 58 de ani, la Orenburg, transmite RIA Novosti. Cauza decesului ar fi infarctul.

„Kuznețov a murit în casa lui din Orenburg, probabil din cauza unui atac de cord”, a spus un purtător de cuvânt al organizației Uralconcert.

Acesta a mai precizat că Serghei Kuznețov a murit luni, 7 noiembrie, în jurul orei 18:00.

Potrivit lui Rinat Masiagutov, asistentul muzicianului, corpul neînsuflețit al lui Kuznețov a fost descoperit de mama sa, Valentina Alekseevna. Acesta a fost găsit mort, stând la computerul din apartamentul său, scrie aif.ru.

Serghei Borisovici Kuznețov s-a născut în anul 1964, în orașul Mednogorsk din regiunea Orenburg. În anii 1980, Kuznețov a predat muzica la internatul unde a fost crescut și artistul Iurii Șatunov. Muzicianul a invitat-o ​​pe viitoarea vedetă să devină vocalist într-un nou grup de adolescenți, în urma căruia a apărut „Laskovîi Mai”.

El este autorul tuturor hiturilor trupei „Laskovîi mai”, printre care „Белые розы”, „Седая ночь”, „Лето” „Не бойся” etc.

Pe lângă „Ласковый май", Kuznețov a fondat trupe precum „Чернила для пятого класса", „Стекловата", „Радуга ночью" și „Spice Boys”.

Amintim că în luna iunie curent, s-a stins din viață fostul solist al formației ruse „Laskovîi Mai”, Iurii Șatunov. Interpretul avea doar 48 de ani și a decedat într-un spital din Moscova.

comentarii: