image
Sursa foto: Profimedia

Xavi îl vrea pe Leo Messi înapoi la Barcelona! Argumentele cu care încearcă să-l convingă pe Joan Laporta

Xavi (42 de ani) i-a transmis lui Joan Laporta că-și dorește ca Barcelona să încerce aducerea lui Leo Messi în vara viitoare.

Tehnicianul iberic a evoluat alături de atacantul argentinian timp de mai mulți ani în tricoul blaugrana și are o relație foarte bună cu sud-americanul.

Conform cotidianului catalan Sport, antrenorul a discutat deja cu președintele Barcelonei despre posibilitatea ca Leo Messi să reprezinte o variantă pentru club în vara anului viitor, atunci când acestuia îi expiră contractul cu PSG.

Se pare că Xavi e convins că argentinianul mai poate ajuta formația pe de pe Camp Nou din punct de vedere sportiv, chiar dacă atunci va avea 36 de ani.

De asemenea, fostul mijlocaș consideră și că revenirea lui Messi o să genereze venituri mai mari și astfel situația financiară să fie ameliorată, date fiind probleme din ultimii ani.

Totuși, din informațiile apărute în presa din Hexagon, nici cei de la PSG nu sunt dispuși să renunțe așa de ușor la atacantul sud-american și ar dori să-i mai prelungească înțelegerea pentru încă un an, până în 2024.

O altă variantă pe care o are Messi ar fi MLS, acolo unde Inter Miami, club patronat de David Beckham și la care argentinianul a devenit acționar minoritar de curând.

”Sper și cred că povestea lui Messi la Barcelona nu s-a terminat. Totul e deschis, e responsabilitatea noastră să ne asigurăm că finalul poveștii lui aici va fi mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut.

Dacă mă simt dator față de el? Da. Din punct de vedere moral, ca președinte al Barcelonei cred că am făcut ceea ce trebuia să fac. Dar ca președinte al Barcelonei și la nivel personal, cred că îi sunt dator”, a declarat Joan Laporta pentru ESPN, conform cotidianului spaniol ”Marca”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: