image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan a rezolvat primul transfer important din această vară. “Rossoneri” se întăresc în atac

AC Milan este favorită să câștige titlul în Serie A, primul după anul 2011. Cu două etape înainte de finalul sezonului, “rossoneri” au un avans de două puncte în clasament față de rivala Inter.

AC Milan vrea să aibă mai multe soluții în ofensivă, în condițiile în care francezul Olivier Giroud (35 de ani) și suedezul Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) se îndreaptă către finalul carierei.

Italienii sunt aproape să oficializeze primul transfer important din această vară: atacantul belgian Divock Origi (27 de ani), de la Liverpool.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că negocierile sunt aproape finalizate, iar Origi va veni liber de contract la AC Milan.

Contractul lui Divock Origi cu Liverpool expiră la 30 iunie, iar atacantul nu s-a înțeles cu “cormoranii” pentru prelungire.

Divock Origi va semna un contract pe trei ani cu AC Milan, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. Atacantul belgian va primi un salariu net de 3,5 milioane de euro pe an, potrivit presei italiene.

Divock Origi, câștigător al UEFA Champions League cu Liverpool, a jucat doar 17 meciuri în acest sezon, reușind 6 goluri și 4 pase decisive.

Divock Origi are 32 de selecții și trei goluri pentru naționala Belgiei. Cota de piață a atacantului a scăzut la 12 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: