image
Sursa foto: Getty Images

Nici Mbappe, nici Haaland. Fotbalistul pe care Zidane l-a cerut în mod expres la Real Madrid: îl vrea încă din 2019!

Zinedine Zidane (48 de ani) are în minte un transfer perfect pentru a întâri ofensiva lui Real Madrid. Antrenorul de pe "Santiago Bernabeu" îl vrea pe Sadio Mane (28 de ani) de la Liverpool, unul dintre cei mai buni atacanţi stânga din lume, după ce mutarea lui Eden Hazard s-a dovedit a fi un fiasco. "Zizou" speră ca Florentino Perez să rezolve transferul lui Sadio Mane în vara lui 2021.

În vara lui 2019, când Zidane a decis să revină la Real Madrid, i-a cerut lui Florentino Perez transferul lui Sadio Mane de la Liverpool. Atunci, mutarea nu a mai avut loc, preşedintele Realului preferând să-l aducă pe Vinicius Jr. din Brazilia. Se pare că "Zizou" n-a renunţat la visul de a-l antrena pe Mane la Madrid şi posibilitatea transferului său a revenit în actualitate, pentru vara lui 2021, scrie site-ul fichjes.net.

Preţul cerut de Liverpool în 2019 a fost principala piedică în calea venirii lui Sadio Mane la Real Madrid, însă acum formaţia din capitala Spaniei poate profita de forma mai puţin bună prin care trece echipa de pe Anfield şi de faptul că atacantul senegalez mai are contract doar până în 2023 şi să-l transfere pe Mane. Totuşi, suma de transfer nu va fi una mică, având în vedere că Mane e cotat la 120 de milioane de euro de către transfermarkt.com în acest moment. Cel mai probabil, Real Madrid trebuie să scoată din conturi cel puţin 100 de milioane pentru a realiza mutarea lui Mane.

De la plecarea lui Cristiano Ronaldo, Real Madrid a căutat să transfere un atacant stânga cu potenţialul de a-l înlocui pe superstarul portughez. Realul i-a adus pe Eden Hazard, din postura de superstar, dar şi pe Vinicius Jr. cu eticheta de viitor mare fotbalist. Din păcate pentru madrileni, niciunul dintre cele două transferuri nu s-a ridicat la valoarea aşteptată. Hazard a stat mai mult accidentat decât pe teren, iar Vinicius a avut evoluţii modeste.

Citeşte mai mult despre

comentarii: