image
Sursa foto: marca.com

Lopetegui, ignorat de Perez: Ce a stabilit preşedintele Realului în privinţa înlocuitorului lui CR7

Prima fractură dintre Florentino Perez şi Lopetegui s-a produs. Tehnicianul lui Real vrea un înlocuitor pentru Ronaldo, în timp ce preşedintele grupării blanco pare decis să mizeze pe tinerii de viitor din lotul "Reginei Europei".

După trei ani la rând în care a cucerit Liga Campionilor, Real e la ora reconstrucţiei. A renunţat la Roanldo, golgheterul absolut al echipei, iar în ultimele luni s-a vorbit de diverse variante de înlocuire pentru acesta: Neymar, Mbappe sau Hazard. Perez pare că s-a decis să aibă grijă de finanţele clubului şi, în consecinţă, nu va cheltui sume mari pentru un atacant. Lucru care se află în opoziţie cu dorinţa noului antrenor, fostul selecţioner Lopetegui.

"Lopetegui îşi doreşte un număr "9", în timp ce oficialii lui Real nu iau în calcul o asemenea mutare în acest moment", notează Mundo Deportivo, care prezintă şi argumentele lui Perez la dorinţa tehnicianului: "Consideră că Bale şi Benzema sunt capabili să marcheze suficiente goluri. În plus, preşedintele blanco consideră că Marco Asensio, Lucas şi Vinicius sunt alte variante bune, jucători de viitor care pot înscrie de asemenea o mulţime de goluri. Perez crede şi în Mayoral şi în Raul de Tomas, doi atacanţi de careu care pot primi astfel mai multe minute. În concluzie, oficialii Realului consideră că atacul este acoperit".

Lucru care îl nemulţumeşte pe Lopetegui, care "voia un "9"-ar clasic, care să îl facă uitat pe Ronaldo şi să conducă ofensiva Realului. Nu pentru că tehnicianul nu ar avea încredere în Bale au Benzema, dar simte nevoia unui "killer", care să garanteze marcarea unui număr mare de goluri în fiecare sezon".

Sursa citată mai punctează că Lopetegui insistă pentru Rodrigo, de la Valencia, care are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro. Evident, "liliecii" probabil ar accepta o sumă mult mai mică, în măsura în care părţile s-ar aşeza la masa negocierilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: