image
Sursa foto: zdg.md

Bunuri în valoare de 5 milioane de lei, puse sub sechestru de ARBI; Printre ele se numără și un Bentley

Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) a CNA a sechestrat bunuri în valoare de cinci milioane de lei săptămâna trecută. Printre acestea se numără trei automobile, un teren agricol şi altul pentru construcţii, bani în numerar, o construcţie locativă şi una nelocativă. Bunurile au fost indisponibilizate în cadrul a patru cauze penale, gestionate de către procuratură şi CNA şi vizează fapte de corupere pasivă, activă, spălare de bani şi evaziune fiscală.

Potrivit raportului ARBI, unele dintre cele mai valoroase bunuri sechestrate sunt cele 3 autoturisme de model Bentley continental, Mitsubishi Galant şi Renault Kangoo, toate trei estimate la 4.077 509 lei. De asemenea, a fost pus sechestru şi pe mai mult de jumătate de milion de lei, bani în numerar.

În săptămâna precedentă, Agenţia a finalizat patru delegaţii pe două cauze penale în privinţa a doi subiecţi, a elaborat patru note analitice pe 21 de persoane, a întocmit opt avize consultative privind evaluarea unor bunuri mobile şi imobile. Totodată, a fost preluat în administrare un automobil de model Hunday Tucson, fabricat în anul 2020.

În anul 2020, ARBI a aplicat sechestre pe bunuri în valoare de peste 1,5 miliarde de lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: