image
Sursa foto: Getty Images

Pogba şi Raiola lucrează la "evadarea" francezului de la Manchester United: Zidane îl are în capul listei la Real

Paul Pogba (26 de ani) e mai hotărât ca niciodată să plece de la Manchester United. Francezul, campion mondial în 2018, a jucat faorte puţin în acest sezon pentru "Diavoli" şi forţează cât de mult poarte o plecare de pe Old Trafford la vară. Real Madrid şi Juventus sunt pe urmele starului din Premier League.

Mijlocaşul a jucat doar şase meciuri pentru Manchester United în acest sezon, iar Mirror scrie că agentul său, Mino Raiola, a avut un mesaj ferm pentru şefii clubului. Pogba vrea să plece şi, deşi mai are 18 luni de contract, va forţa o plecare de pe Old Trafford în vară. Paul Poga a fost accidentat mai tot sezonul şi Ole Gunnar Solskjaer nu s-a putut baza atât cât şi-ar fi dorit pe serviciile sale. United s-a resemnat în privinţa pierderii lui Pogba.

Problemele la gleznă l-a ţinut departe de teren pe Pogba. Acesta s-a operat, iar după o scurtă reintrare în circuit s-a reaccidentat şi nu a mai putut fi utilizat. United a plecat în Dubai pentru un cantonament într-un climat mai cald în timpul pauzei de iarnă însă Pogba nu a călătorit cu echipa. El se recuperează în Franţa.

Zinedine Zidane, antrenorul Realului, e unul dintre cei mai mari admiratori ai lui Paul Pobga, pe care a tot încercat să-l transfere la Madrid din momentul în care a fost instalat pe banca de pe "Santiago Bernabeu". Totuşi, Florentino Perez nu i-a îndeplinit dorinţa lui "Zizou", încă. De asemenea, Juventus îl are şi ea sub observaţie pe Pogba, pe care ar vrea să-l readucă în Italia, după ce l-a vândut în 2016 pentru suma record la acea vreme de 105 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: