image
Sursa foto: ROBYN BECK AFP

Billie Eilish a dezvăluit melodia principală a următorului film din seria „James Bond”

La doar două zile după ce a postat pe Twitter câteva acorduri la pian, fără voce, din noua piesă tematică pentru următorul film al seriei „James Bond”, cântăreața americană Billie Eilish, revelaţia ultimei ediţii a premiilor Grammy, a dezvăluit, întreaga melodie, care a fost deja ascultată în câteva ore de aproape 3,5 milioane de fani pe Instagram.

Intitulată „No Time To Die", la fel ca şi viitorul film al seriei „James Bond", melodia pe care a compus-o alături de fratele său şi principalul colaborator, Finneas O'Connell, este marcată de aceaşi melancolie „grunge" care i-a adus cântăreţei o ascensiune fenomenală la doar 18 ani.

Tânăra vedetă se alătură astfel unei pleiade de artişti, între care figurează Madonna, Adele, Tom Jones, Shirley Bassey, Nancy Sinatra sau grupul A-ha, artişti care au interpretat melodii incluse în peliculele cu James Bond.

„Să compui muzica principalului cântec al filmului care face parte dintr-o saga legendară este o onoare uriaşă. Seria James Bond este saga cinematografică cea mai genială din câte există. Sunt încă în stare de şoc", a susţinut Eilish despre acest proiect.

Ea va interpreta în premieră această piesă, marţi, la Londra, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Brit Awards.

Duminica trecută, cântăreaţa a fost una din vedetele invitate la gala premiilor Oscar, unde a interpretat cântecul "Yesterday" al grupului The Beatles în cadrul secţiunii intitulate 'In Memoriam', în care au fost omagiate personalităţile din lumea filmului care au murit în cursul anului trecut.

Cu două săptămâni înainte, la gala premiilor Grammy, Billie Eilish a scris istorie la cei 18 ani recent împliniţi câştigând cele patru categorii cele mai importante: cel mai bun artist nou, albumul anului, cântecul anului şi cea mai bună înregistrare a anului.

Cel de-al 25-lea film al seriei "James Bond" va fi lansat în luna aprilie şi este pentru a 5-a şi ultima oară când acest rol este interpretat de actorul britanic Daniel Craig (51de ani).

Noutăţile partenerilor

comentarii: