image
Sursa foto: IP Cimișlia

Accident teribil la Cimișlia: Un bărbat a decedat pe loc, iar alte cinci persoane au fost GRAV rănite // FOTO

Un impact teribil s-a produs în această amiază pe traseul Cimișlia - Hâncești. Un bărbat în vârstă de 56 a decedat pe loc, iar alte cinci persoane au fost rănite grav. Alți doi pasageri din automobile un copil de doar un an și un tânăr de 30 de ani, precum și unul dintre șoferi, nu au avut de suferit.

Tragedia a avut loc astăzi, poliția fiind alertată la ora 14:13. De accident s-ar face vinovat șoferul unei mașini BMW care a ieșit la depășire fără a se asigura și s-a ciocnit într-un alt automobil.

Mașina de marca BMW era condusă de un tânăr de 26 de ani din Ceadâr-Lunga, și mai avea ca pasageri alți tineri de 26, 21, 19 și 30 de ani, toți locuitori ai satului Gaidar, Ceadâr Lunga.

Potrivit ofițerului de presă al IP Cimișlia Cristina Vicol, șoferul mașinii de marca BMW nu s-a aisgurat și a ieșit la depășire, unde s-a ciocnit grav într-o mașină de marca VAZ, care se deplasa regulamentar și era condusă de un bărbat în vârstă de 56 de ani, și care mai avea ca pasageri o femeie de 50 de ani, o tânără de 30 de ani și un copil de doar un an.

În urma impactului, șoferul mașinii VAZ a decedat pe loc, iar pasagerii din BMW, tânărul de 26 de ani a fost transportat cu traumatisme la spital, cel de 21 de ani s-a ales cu leziuni grave, iar cel de 19 ani cu leziuni medii. Un alt pasager din BMW de 30 de ani nu a avut se suferit. Potrivit poliției, șoferul automobilului BMW la fel nu a avut de suferit.

Totodată, pasagerii din mașina VAZ, femeia de 50 de ani a fost transportată cu traumatisme medii, iar tânăra de 30 de ani a fost preluată în stare gravă.

În momentul impactului, echipajul INSP se afla la o distanța de 500 metri. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

IP CimișliaIP Cimișlia

IP CimișliaIP Cimișlia

IP CimișliaIP Cimișlia

IP CimișliaIP Cimișlia

IP CimișliaIP Cimișlia

Noutăţile partenerilor

comentarii: