image
Sursa foto: cna.md

Bunuri în valoare de circa 3 milioane de lei, puse sub sechestru de CNA, într-o săptămână

Bunuri în valoare de circa 3 milioane de lei în baza delegațiilor procurorilor, au fost puse sub sechestru, săptămâna trecută de către Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI). Printre acestea se numără o încăpere locativă, un mijloc de transport, capital social și numerar.

Direcţia analitică a efectuat 5 analize operaționale, alte 27 fiind în curs de elaborare, inclusiv 6 strategice. Direcţia legislaţie a recepționat 16 proiecte de legi pentru expertizare, iar 6 au fost remise autorilor.

Totodată, au fost înregistrate 1050 materiale în cancelaria Centrului, eliberate 79 de caziere de integritate, iar la linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 42 de apeluri.

Direcţia educaţie anticorupţie a CNA a desfășurat, în comun cu IGP și voluntarii anticorupție, 3 activităţi parte a campaniilor de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție, inclusiv un Flashmob, în parteneriat cu UNDP Moldova. De asemenea, nici o persoană nu se deține în Izolatorul de urmărire penală al CNA.

Citeşte mai mult despre

comentarii: