image
Sursa foto: Getty Images

Un fost jucător al Barcelonei a fost propus la Real Madrid: Mutarea se poate realiza în ianuarie

Alexis Sanchez poate pleca de la Manchester United în luna ianuarie. Starul chilian este nemulţumit de relaţia pe care o are cu Jose Mourihno şi e tentat să încerce o nouă provocare în carieră.

Mai mult, un alt motiv pentru care Alexis Sanchez vrea să plece este randamentul sub aşteptări pe care l-a avut în tricoul celor de la United. Jurnaliştii de la sport-english.com au dezvăluit că Alexis Sanchez a fost propus de către agentul său celor de la Real Madrid.

Mutarea ar putea avea şanse de reuşite în contextul în care Florentino Perez nu a adus niciun nume mare după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino.

Nu este pentru prima dată când numele lui Alexis Sanchez este legat de un posibil transfer la Real Madrid. În momentul în care Alexis Sanchez s-a transferat de la Udinese la Barcelona, au apărut informaţii că acesta ar fi dorit, în acea perioadă, şi de rivalii de la Real Madrid.

Adus la Manchester United în iarna acestui an de la Arsenal, Alexis Sanchez nu a impresionat pe Old Trafford. Conducerea "diavolilor" consideră că salariul de 500.000 de lire pe săptămână este unul uriaș în raport cu randamentul fotbalistului și astfel, o despărțire de jucătorul chilian s-ar putea produce în luna ianuarie a anului 2019.

Și Alexis Sanchez vrea să plece de la Manchester United, care deja și-a ales clubul la care speră să evolueze din iarnă, notează presa internațională. Atacantul lui Mourinho își dorește să meargă la PSG, care l-a curtat pe chilian înainte să plece de la Arsenal. Campioana Franței reprezintă un club care i-ar putea satisface atacantului pretențiile financiare lui Sanchez, însă rămâne de văzut dacă formația pregătită de Tuchel va fi din nou interesată să realizeze mutarea.

În vârstă de 29 de ani, Alexis Sanchez are un contract valabil cu United până în 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: