image
Sursa foto: Jurnal.md

Deputați și simpatizanți ai Partidului „Șor” protestează la CEC: „Vor să ne fure victoria”

Candidatul Partidului „Șor” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, împreună cu câțiva colegi de partid și susținători protestează în aceste momente în fața Comisiei Electorale Centrale.

„Maia Sandu și puterea actuală vor să ne fure victoria și posibilitatea bălțenilor de a avea o viață mai bună. Ei nu fură victoria lui Ilan Șor, a Partidului „ȘOR” sau a Marinei Tauber, ci a locuitorilor municipiului Bălți, care sunt dezamăgiți de ceea ce se întâmplă. Ei s-au speriat că altcineva, în afară de ei, pot să câștige și că oamenii s-au săturat de sărăcie și problemele pe care le creează Maia Sandu, PAS și toată puterea concentrată în mâinile acestui partid”, a declarat Marina Tauber.  

Susținătorii scandează „Victorie!”.

Amintim că Ilan Șor a acuzat în această dimineață că membrul Comisiei Electorale Centrale, Pavel Postică, face presiuni asupra celorlalți membri ai CEC, pentru a-i convinge să o scoată pe Marina Tauber din cursa electorală de la Bălți.

În primul tur al alegerilor locale noi din 21 noiembrie, din Bălți, Marina Tauber a câștigat detașat, acumulând 47% din voturi. Tauber concurează în cel de-al doilea tur de scrutin, din 5 decembrie, cu candidatul independent Nicolae Grigorișin.

Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: