image
Sursa foto: Profimedia

PSG vrea să-i dea o nouă lovitură Barcelonei, doar pentru a-l face fericit pe Lionel Messi! Planul parizienilor

PSG a reușit marea lovitură în perioada de marcato din vară, aducerea lui Lionel Messi, liber de contract după expirarea înțelegerii cu Barcelona.

Lionel Messi nu este, însă, unicul jucător pe care parizienii îl vor de la Barcelona. Potrivit El Nacional, PSG le pregătește catalanilor o nouă lovitură și vor începe ”asaltul” pentru a-l aduce în Franța pe Sergio Aguero.

Sergio Aguero a semnat în vară cu Barcelona, și pentru a juca alături de bunul prieten Lionel Messi, ceea ce nu a mai fost, însă, posibil, pentru că formația catalană nu și-a mai permis salariul lui Messi și a fost obligată să-l lase să plece gratis.

PSG vrea să-l aducă pe Sergio Aguero atât pentru calitățile fotbalistice ale argentinianului, dar și pentru ”fericirea” lui Lionel Messi.

Clubul parizian consideră că randamentul lui Lionel Messi ar fi și mai mare dacă ar juca alături de doi dintre cei mai buni prieteni din afara terenului, Sergio Aguero și Neymar, iar venirea coechipierul de la naționala Argentinei i-ar face șederea și mai plăcută la Paris.

PSG nu vrea să plătească sumă de transfer pentru aducerea lui Sergio Aguero, ci să-i propună Barcelonei un schimb de jucători.

Sursa citată anterior transmite că PSG vrea să i-l propună Barcelonei pe Mauro Icardi, atacant mai tânăr decât Sergio Aguero, dar care nu intră, însă, în planurile clubului.

Citeşte mai mult despre

comentarii: