image
Sursa foto: kaufland.md

VIDEO: Al cincilea magazin Kaufland din capitală s-a deschis în orașul Codru (regiunea Schinoasa)

Kaufland continuă să-și extindă reţeaua. Cel de-al cincilea magazin din municipiul Chişinău, situat pe strada Haiducilor 31, în orașul Codru, îşi aşteaptă clienţii cu produse de calitate şi promoţii atractive de sărbători.

Noul magazin va genera peste o sută de locuri de muncă,​ iar suprafața de vânzare este de peste trei mii de metri pătraţi, va avea o parcare cu 207 locuri, dintre care 10 sunt pentru persoane cu nevoi speciale, iar alte 11 - pentru familii cu copii.

La punctul Grill, amenajat în exterior, clienții vor putea lua un prânz cald.

CRISTINA ARAMĂ, PR manager Kaufland Moldova: „Noul magazin este construit după cele mai înalte standarte europene și cel mai nou concept de design. Pentru că ne pasă de comunitate, am investit peste 39 de milioane de lei în infrastructura publică. Magazinul din orașul Codru este primul Kaufland din Republica Moldova construit sută la sută de furnizorii locali din domeniul construcțiilor.”

Conform strategiei companiei Kaufland, protecţia mediului înconjurător este prioritară.

DONA RĂPCIUGĂ, director executiv Kaufland Moldova: „Acesta este cel de-al doilea magazin dotat cu peste 680 de module de panouri fotovoltaice. Tot în această direcție suntem singurii care dispunem de o infrastructură de colectare a ambalajelor. Susținem condusul eco și am instalat stație de încărcare gratuită a mașinilor electrice în toate parcările noastre.”

Cu ocazia inaugurării noului magazin, pentru locuitorii orașulului Codru este pregătit un program special de sărbători.

CRISTINA ARAMĂ, PR manager Kaufland Moldova: ”Clienții noștri sunt așteptați cu o serie de oferte și promoții speciale, dar și un program în parcarea magazinului nostru. Aceștia vor avea ocazia să-l întâlnească chiar pe Moș Crăciun.”

Magazinul Kaufland de pe strada Haiducilor 31 din orașul Codru al municipiului Chișinău este deschis între orele 8 şi 23, şapte zile din şapte.

În prezent, Kaufland are o rețea de nouă magazine în Republica Moldova.

jurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: