image
Sursa foto: Getty Images

Șefii lui Bayern nu sunt impresionați de Haaland: ”Nu avem nevoie, îl avem pe Lewandowski”

CEO-ul celor de la Bayern Munchen, Karl-Heinze Rummenigge, a vorbit despre posibilitatea ca Erling Haaland (20 de ani), golgheterul rivalei Borussia Dortmund, să fie transferat de bavarezi.

Rummenigge susține că echipa lui Hansi Flick nu are nevoie de atacantul norvegian, având în vedere că Bayern îl are pe Robert Lewandowski, golgheterul sezonului precedent din Champions League și Bundesliga.

”Nu avem nevoie de Haaland pentru că îl avem pe Lewandowski, dar e un 'animal', marchează multe goluri, el merită titlul de Golden Boy. Robert a fost cel mai bun din 2020. A marcat multe goluri și a câștigat cinci trofee. E imposibil să fii mai bun ca el”, a spus oficialul bavarez, citat de Goal.com.

Mino Raiola, agentul său, a recunoscut că maturitatea arătată de Erling Haaland este neobișnuită pentru vârsta sa, iar din acest punct de vedere poate fi comparat cu Zlatan Ibrahimovic sau Ronaldo Nazario. De asemenea, Raiola a vorbit și despre viitorul atacantului de la Borussia Dortmund, confirmând practic, că Real Madrid este una dintre probabilele destinații.

”Nu am văzut un atacant atât de matur ca Erling Haaland la o asemenea vârstă, poate doar Ronaldo brazilianul și Zlatan. Erling e ca Ibra la 20 de ani. Are aceeași dorință de a munci pentru a progresa, pentru a deveni cel mai bun.

Nu pot vorbi despre clauza lui de reziliere. Zvonurile spun că Real Madrid îl vrea? Nu e nimic nou pentru mine, dar el e fericit acum la Borussia Dortmund.

Erling vrea să câștige Liga Campionilor. Când va fi să plece de la Dortmund, o va face pentru performanța sportivă, nu pentru bani”, a declarat Mino Raiola, pentru Tuttosport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: