image
Sursa foto: Instagram

Wanda Nara a ajuns să câștige mai bine decât Mauro Icardi. ”Un exemplu de studiat”

Wanda Nara (35 de ani), soția dar și agentul lui Mauro Icardi (29 de ani), are motive să fie mulțumită. Stă foarte bine din punct de vedere financiar.

Mai mult, Nara a ajuns să câștige mai bine și decât fotbalistul lui PSG. Icardi s-a transferat la PSG în vara lui 2019, după ce relația cu Inter Milano, club pentru care a jucat 6 ani, s-a deteriorat complet. Și între cei doi au existat probleme în ultimii ani, pe care le-au depășit.

Pe lângă veniturile din impresariat, Wanda Nara se pare că-și asigură un venit deloc de neglijat și de pe urma firmei sale de cosmetice, precum și pe de urma contractelor din publicitate. Nu în ultimul rând, Wanda mai încasează bani și pentru cei doi copii din căsnicia pe care a avut-o cu Maxi Lopez.

"Mauro câștiga aproximativ 500.000 de dolari pe lună. Wanda este un exemplu de studiat. 12.500 de dolari pentru fiecare copil, și peste 500.000 de dolari din contractele de publicitate, firma de cosmetice și comisioane", a declarat avocatul Mauricio D'Alessandro, susțin jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

Wanda a divorțat de Maxi Lopez (38 de ani) în 2013, însă se judecă în continuare cu fostul fotbalist al Barcelonei.

Actuala soție a lui Mauro Icardi (29 de ani), care a reconfirmat faptul că îi este impresar, i-a cerut despăgubiri lui Lopez, pentru neplata pensiei alimentare pentru cei trei copii pe care îi au împreună: Valentino (11 ani), Constantino (9 ani) și Benedicto (7 ani).

Potrivit presei italiene, Nara și Lopez au ajuns marți la un consens în sala de judecată. Argentinianul a decis să îi cedeze vila din Buenos Aires fostei sale soții, drept compensație pentru faptul că nu a plătit niciodată pensia alimentară, din momentul divorțului și până acum.

Detaliul interesant este că proprietatea ar valora aproximativ 2 milioane de euro, conform aceleiași surse. În timp, s-au acumulat aproape 9 ani de neplată a pensiei alimentare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: