image
Sursa foto: jurnal.md

Maia Sandu, despre susținătorii lui Renato Usatâi: Este un electorat antisistem, acești oameni la fel își doresc schimbarea

Cetățenii care l-au votat la alegerile prezidențiale pe Renato Usatâi sunt oamenii care își doresc schimbarea, este un electorat antisistem. Declarațiile au fost făcute de către Maia Sandu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Candidata PAS, care a acumulat cele mai multe voturi la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, susține că oamenii care l-au votat pe Renato Usatâi în primul tur al scrutinului sunt oamenii care își doresc schimbarea, cetățeni care au fost mințiți de către Igor Dodon pe parcursul anilor.

„Este un electorat antisistem, acești oameni la fel își doresc schimbarea, dacă vorbim despre zone de la nord, care anterior l-au votat într-un număr destul de mare pe Igor Dodon, iată acești oameni au putut să se convingă pe viu că acesta i-a mințit, că nu a făcut absolut nimic pentru oameni, respectiv ei își doresc această schimbare. Noi ne dorim să construim o țară în care oamenii să muncească, astea sunt obiectivele care trebuie să ne unească pe toți, inclusiv și pe oamneii care îl votează pe Igor Dodon. Aceștia nu îl votează pentru că el a făcut ceva pentru ei, dar din păcate sunt supuși acestor sperietori pe care le lansează Dodon”, a declarat Sandu.

Întrebată de moderatorul emisiunii, Alex Cozer, dacă Igor Dodon în cei patru ani de mandat nu a făcut nimic bun pentru poporul său, lidera PAS l-a rugat să-i dea măcar un exemplu.

Ați văzut că el a promis să majoreze pensile și le-a majorat cu un procent, a promis să lupte cu corupția și ați văzut că a strâns pungi de plastic de la corupți, ați văzut cum eliberează bandiții și nicio discuție despre reforma justiției cu toți judecători și procurorii corupți în sistem”, a punctat Maia Sandu.

„Secretele Puterii”, partea I:

„Secretele Puterii”, partea II:

Noutăţile partenerilor

comentarii: