image
Sursa foto: Zoom

Top 3 cele mai bune televizoare OLED în 2022

Încă din perioada pandemiei, care încă nu a luat sfârșit, tot mai multe persoane aleg să-și petreacă serile și weekendurile în fața televizorului, un loc în care te poți relaxa urmărind un film de acțiune, un documentar sau, de ce nu, un desen animat.

Alegerea unui televizor este mereu o misiune complicată, deoarece fiecare item în parte are o tonă de caracteristici, de la diagonala ecranului la tipul de regim electric economic pe care-l are. Zecile de variante te fac să te pierzi în acest noian și să nu știi cum faci alegerea corectă. Dacă ai decis să iei un credit de consum, dar nu ai nici cea mai vagă idee care televizor OLED ți se potrivește, atunci acest articol oferit de Zoom Credit ți se adresează.

Am ales pentru tine un top 3 cele mai bune televizoare OLED în anul curent, televizoare care au caracteristici tehnice impecabile, ceea ce îți asigură o vizionare minunată a oricărui produs cinematografic.

1. Philips 55OLED806/12 OLED

Se pare că gigantul Philips are acum un an cu adevărat bun, iar acest model de televizor OLED vine să ne confirme suspiciunile. Este un televizor imens, fără rame, în care se utilizează tehnologia Ambilight și îți permite confortabil să urmărești filme în calitate HDR10+. Este un televizor perfect pentru cei care-și doresc o imersiune și o experiență de zile mari, de fiecare dată când includ canalul preferat.

2. LG OLED65BXRLB

Fanii LG pot fugi chiar acum să ia un credit doar cu buletinul și să-și procure acest model de televizor. Un ecran cu peste 100 milioane de pixeli, procesor de ultimă generație alpha7 gen 3, 4 boxe și un subbufer - toate te vor duce direct într-o sală de home cinema.

3. OLED Panasonic TX-55GZR950

Nici mare gigant Panasonic nu pierde din popularitate și vine cu acest model de televizor OLED. Înzestrat cu un procesor Panasonic HCX Pro, acesta permite transmiterea unei imagini curate și gama cromatică accentuează fiecare cadru, ceea ce e de-a dreptul vital pentru un cinefil. În plus, acesta mai este dotat și cu un sistem stereo, care îți permite să savurezi fiecare acord dintr-o coloană sonoră sau o melodie preferată. Este un televizor dintr-un segment care ușor se poate încadra în lux, deși prețul său este mai mult decât accesibil.

Vrei să savurezi noutățile din cinematografe direct de pe canapeaua ta? Să ai parte de noi senzații alături de eroii preferați din filme? Ia un credit rapid de la Zoom Credit și alege televizorul care ți se potrivește.

Noutăţile partenerilor

comentarii: