image
Sursa foto: Getty Images

Agentul lui Neymar, întâlnire decisivă cu Juventus în această săptămână: Anunțul presei spaniole

Telenovela plecării lui Neymar de la PSG s-au putea sfârși cu un transfer la Juventus. Zvonurile din ultima vreme se adeveresc, iar presa spaniolă dezvăluie un detaliu interesant: unul dintre reprezentanții lui Neymar, cunoscutul Pini Zahavi, a stabilit o întâlnire cu oficialul lui Juve, Fabio Paratici, în China.

Paratici a subliniat faptul că PSG nu vrea să-l lase pe atacantul brazilian să revină la Barcelona, iar Juve a intrat pe fir. Campioana Italiei e gata astfel de o nouă mutrare spectaculoasă pe piața transferurilor, după ce l-a adus pe Matthijs De Ligt.

Potrivit El Mundo Deportivo, Juventus pregătește o nouă ofertă pentru cei de la PSG, în schimbul lui Neymar. Pe lângă cedarea lui Dybala, campioana Italiei e dispusă să-l includă în afacere și pe Matuidi.

De cealaltă parte, președintele parizienilor, Al Khelaifi, nu e dispus să cedeze niciun cent din cele 222 de milioane de euro pe care le-a plătit Barcelonei pentru starul brazilian în august 2017.

Altfel, se știe că relațiile celor de la PSG cu Barcelona nu sunt tocmai bune, iar în această situație, șeicii de pe Parc des Princes ar fi dispuși să discute cu Juventus, având în vedere că sunt conștienți că nu mai pot ține cu forța un jucător care nu-și dorește să rămână.

Ca soluții de rezervă pentru PSG, ar fi Manchester United, Bayern Munchen și Real Madrid, la schimb cu Benzema, plus 90 de milioane de euro, potrivit informațiilor publicației citate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: