image
Sursa foto: Foto simbol // jurnal.md

Tragedie în raionul Ialoveni: Un bărbat și nepotul său de patru ani s-au înecat într-un iaz; Un alt copil se află la spital

Un bărbat și nepotul acestuia s-au înecat astăzi într-un iaz din satul Misovca raionul Ialoveni. Tragedia a avut loc în jurul orelor 10:45.

Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă IP Ialoveni, Olesea Gherman. Conform primelor informații, bunelul a mers la săniuș cu nepoții săi pe iazul din satul Misovca. La un moment dat bărbatul împreună cu unul dintre nepoți au căzut sub gheață și s-au înecat.

Poliția precizează că în scopul documentării și stabilirii tuturor circumstanțelor cazului la fața locului s-a deplasat Grupul operativ al IP Ialoveni în deplină componența. Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală efectuate la fața locului s-a stabilit că la data de 14 februarie, în jurul orelor 09:10, bunicul în vârstă de 61 ani, fiind împreună cu nepoții s-au deplasat la lacul de acumulare amplasat la o distanță de aproximativ 500-700 metri de la s. Misovca r. Ialoveni pentru a vedea cum este gheața.

Fiind la o distanță de aproximativ 20 metri de la malul lacului din cauza gheții ce era subțire aceasta a crăpat și toți 3 au căzut în apă. La scurt timp câțiva locuitori ai satului Misovca, văzând cele întâmplate, au intervenit pentru a-l salva pe băiatul de 14 ani, scoțându-l din apă.

Ulterior acesta fiind transportat de urgență la Spital pentru acordarea ajutorului. Bunicul și nepotul său de 4 ani au fost extrași deccedați de către angajații Unității de pompieri din or. Căinari raionul Căușeni. Cei doi copii sunt locuitori ai municipiului Chișinău și se aflau în ospeție la bunei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: