image
Sursa foto: Radu Chivriga//Facebook

Feerie pornografică

Dacă în anii trecuți se fura bradul din Piața Marii Adunări Naționale, Chișinău, în acest an, un carusel cu femei goale și un dinozaur hidos au umplut locul de pomină al manifestațiilor naționale.

Imaginile seducătoare pentru bărbați au stârnit reacții pe rețelele de socializare, în special ale părinților care își duc odraslele la astfel de distracții. În consecință, proprietarul caruselului a fost obligat să acopere femeile dezgolite cu carton. Caruselul „erotic” a mai fost instalat în Piața Marii Adunări Naționale în 2016, când femeile fierbinți au fost acoperite cu hârtie colorată.

Un dinozaur gonflabil a stăpânit zile bune centrul capitalei, stârnind nemulțumirea chișinăuenilor. Într-un final, primarul general al capitalei, Ivan Ceban, a cerut demisia șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi.

Astfel, din Piața Marii Adunări Naționale, reptila gonflabilă a fost transportată la circ. În cele din urmă, s-a aflat că însuși Ivan Ceban a semnat o dispoziție care îi permite proprietarului dihaniei să desfășoare „manifestări culturale dedicate sărbătorilor de iarnă” în perioada 21 decembrie 2019–15 ianuarie 2020.

facebook.comfacebook.com

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: