image
Sursa foto: Jurnal.md

VIDEO: Scandal în autobuz, după ce o femeie a refuzat să poarte mască; Flancată de carabineri, a leșinat

Scandal în stația de așteptare a transportului public de pe strada Ștefan cel Mare, intersecție cu strada Armenească, din capitală. O femeie s-a luat la harță cu pasagerii unui autobuz, dar și cu un echipaj de carabinieri, după ce aceștia au somat-o să-și pună masca de protecție.

Totul s-a întâmplat azi dimineață, când femeia ar fi încercat să intre într-un autobuz fără masca de protecție. Pasagerii revoltați au somat-o pe această se se conformeze regulilor antiepidemice, dar femeia a refuzat, spunând că are certificat de la medic că îi este contraindicată purtarea măștii de protecție și a blocat intrarea în transportul public.

Călătorii au solicitat intervenția unei patrule de carabinieri care se aflau în apropiere.

„Persoana în cauză a refuzat categoric și a reacționat impulsiv la observațiile făcute. Pentru a calma spiritele, carabinierii i-au adus la cunoștință cerințele stipulate în hotărârile CNESP. În timpul discuției persoana a reacționat negativ și la un moment dat a căzut în leșin. Carabinierii au solicitat la fața locului o ambulanță, care la scurt timp a preluat persoana pentru a-i acorda ajutor medical calificat. Carabinierii și-au continuat exercitarea misiunii de serviciu”, ​a declarat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al Inspectoratului General de Carabinieri Alexandru Bejan.

Imaginile cu momentul incidentului ne-au fost trimise de un martor ocular.

Jurnal.md

Jurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: