image
Sursa foto: Igor Dodon // Facebook

În timp ce părințiilor nu li se permite intrarea în instituțiile de învățământ, Dodon are acces fără mască și mănuși

Președintele Igor Dodon a efectuat astăzi mai multe vizite în teritoriu vizitând și gimnaziul „Viorel Cantemir” din satul Sofia raionul Drochia. Și de această dată președintele a încălcat măsurile de protecție care trebuie respectate în spațiile închise.

În timp ce părinților nu li se permite intrarea în instituțiile de învățământ, Igor Dodon a discutat cu câțiva elevi ai gimnaziului „Viorel Cantemir” din satul Sofia, raionul Drochia, ținând masca de protecție în mână și nerespectând distanța socială în spațiile de tip închis precum prevede regulamentul CNESP.

dodondodon

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze în care discută cu elevii, pe unii îi atinge fără a avea mănuși sau mască de protecție.

„În cadrul vizitei în raionul Drochia, am mers la Gimnaziul „Viorel Cantemir” din satul Sofia, unde m-am familiarizat cu condițiile de activitate a instituției, cu problemele existente și am discutat cu colectivul de pedagogi.

Această instituție de învățământ este cel mai mare gimnaziu din raion. În prezent, aici activează 68 de persoane și își fac studiile peste 320 de elevi. În condițiile de pandemie de coronavirus, instituția a organizat procesul de învățământ în două schimburi”, scrie Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

dodondodon

La fel Dodon care și-a anunțat cadidatura pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie nu a ratat momentul de a vocifera promisiuni electorale.

„Am mulțumit pedagogilor pentru munca depusă în educarea tinerei generații, mai ales în condițiile de pandemie cu COVID-19 și i-am informat despre inițiativa pe care o voi lansa în anul viitor cu privire la dublarea salariilor tuturor angajaților din sistemul educațional din țara noastră”, se arată în postarea sa.

Noutăţile partenerilor

comentarii: