image
Sursa foto: captură video//zdg

Igor Dodon rămâne în arest la domiciliu; Ce decizie a fost luată în privința cumnatului său

Curtea de Apel Chișinău a examinat astăzi recursul înaintat de Igor Dodon împotriva deciziei Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, privind prelungirea măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu pe un termen de 30 zile, aplicat în privința acestuia. Astfel, magistrații Curții de Apel Chișinău au decis respingerea acestuia, cu menținerea deciziei primei instanțe de prelungire a arestului la domiciliu, pe un termen de 30 zile.

Magistrații Curții de Apel Chișinău au examinat astăzi și recursul înaintat de procurorii anticorupție prin care au contestat decizia primei instanțe de plasare în arest preventiv, pe un termen de 20 zile a complicelui ex-președintelui Republicii Moldova, Petru Merineanu, procurorii insistând asupra unui termen de 30 zile de arest preventiv. La fel și cumnatul lui Igor Dodon a contestat cu recurs decizia primei instanțe.

Prin urmare, în rezultatul examinării recursurilor enunțate, magistrații Curții de Apel Chișinău au menținut decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana de prelungire a arestului preventiv aplicat pe un termen de 20 zile, în privința persoanei, care are calitatea de complice în săvârșirea infracțiunii de îmbogățire ilicită imputată fostului șef de stat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: