image
Sursa foto: facebook

Tragedie fără margini: Un copil de doi ani a murit după ce o creangă imensă a căzut peste el în parcul Alunelul din capitală

UPDATE: Copilul de doi ani, peste care a căzut o creangă în parcul Alunelul, a decedat pe patul de spital.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de astăzi, 14 mai. Copilul a fost spitalizat de urgență, dar medicii nu l-au putut salva. Pe cazul dat poliția a inițiat un proces penal.

La scurt timp după cele întâmplate, Primăria capitalei a emis un comunicat în care susține că întreprinderea municipală Spații Verzi a a solicitat de la Agenția de Mediu curățarea și defrișarea a 170 de arbori. Agenția de Mediu însă ar fi dat acceptul doar pentru curățarea și defrișarea a 70 de copaci, în rest, ar fi refuzat.

Întreprinderea Spații Verzi nu poate să realizeze curățarea și defrișarea copacilor de pe teritoriul municipiului, deoarece este nevoie la fiecare caz separat să fie făcută solicitare către Agenția de Mediu. Procedura birocratică poate dura până la o lună. În ultima perioadă, solicitările transmise către Agenția de Mediu sunt examinate și durează timp de 3 luni”, se spune în comunicatul primăriei.

Instituția anunță că va deschide o anchetă internă pe acest caz.

ss
ss

Noutăţile partenerilor

comentarii: