image
Sursa foto: Profimedia

Darwin Nunez are ”un fizic absurd”! Atacantul lui Liverpool este un ”pachet de mușchi”

Liverpool l-a achiziționat în această vară pe Darwin Nunez (23 de ani) de la Benfica pentru 75 de milioane de euro, plus 25 de milioane sub formă de bonusuri.

În urmă cu câteva zile, în ultimul amical, câștigat cu 5-0 de ”Cormorani” în fața celor de la RB Leipzig, Nunez a marcat de patru ori și a demonstrat că merită banii care au fost plătiți în schimbul transferului său. Liverpool se află acum în Austria, în așteptarea altei partide de verificare, în compania lui RB Salzburg, programată miercuri.

Până la meci, Jurgen Klopp le-a permis elevilor săi să se destintă la o partidă de pescuit. Astfel, Darwin Nunez, Alisson, Firmino și Luis Diaz și-au testat abilitățile de pescari. Atacantul uruguayan și-a impresionat cei peste 1,5 milioane de urmăritori de pe rețelele sociale atât cu prada capturată, cât și cu fizicul său impresionant.

”Fizicul lui Darwin este absurd”, a comentat unul dintre internauți.

La finalul partidei cu RB Leipzig, Klopp a explicat prin ce trece Nunez după transferul la Liverpool, însă a transmis că are încredere în calitățile sale.

"Mereu avem impresia că dacă plătim mulţi bani, atunci jucătorul nu simte nicio presiune. Toţi sunt oameni normali şi prima apariție nu este perfectă, din senin. Această generaţie de jucători citeşte social media, fapt ce nu este atât de potrivit, dar o fac.

Acesta este cel mai bun mod de a opri toate discuţiile (n.r. să marcheze). Este un atacant diferit faţă de tot ce avem sau am avut, dar unul foarte bun”, a declarat Jurgen Klopp, conform site-ului oficial al lui Liverpool.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: