image
Sursa foto: Getty Images

Inter Milano i-a stabilit prețul lui Romelu Lukaku! Suma amețitoare de nouă cifre pe care trebuie să o plătească Chelsea

Chelsea continuă căutările pentru aducerea unui atacant pe Stamford Bridge în această vară, după evoluțiile dezamăgitoare ale lui Timo Werner (25 de ani).

Pe lângă Erling Haaland sau Robert Lewandowski, una dintre marile ținte ale londonezilor este chiar fostul lor jucător, Romelu Lukaku.

Deși a declarat că vrea să rămână în Italia și în sezonul viitor, Chelsea insistă pentru Lukaku și speră să-l convingă să se răzgândească. Cele două cluburi poartă discuții pentru un eventual transfer, iar milanezii i-au stabilit prețul.

Conform celor de la Football 365, Chelsea va trebui să plăteasca nu mai puțin de 120 de milioane de euro pentru a-l readuce pe belgian în Anglia. Mai exact, aproape de patru ori mai mult decât suma cu care l-a cedat în 2014 la Everton (35 de milioane de euro).

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, noul antrenor al lui Inter, Simone Inzaghi, și-a exprimat dorința ca vârful naționalei Belgiei să rămână și în următorul sezon la campioana din Serie A.

Presa din Anglia a scris în această primăvară că Chelsea și Manchester City erau interesate de fotbalistul cotat la 100 milioane de euro și ar putea profita de problemele financiare pe care le întâmpină chinezii care conduc formația din Milano.

Lukaku mai are contract cu Inter până în iunie 2024, iar în acest sezon și-a arătat clasa, marcând 24 de goluri în 36 de partide jucate în Serie A.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: