image
Sursa foto: Jurnal.md

Un tânăr suspectat de omor a fost reținut de polițiștii din Drochia; Victima, înjunghiată în regiunea pieptului

În seara zilei de ieri, în jurul orei 23:30, poliția din Drochia a fost sesizată de un bărbat, locuitor al satului Pelinia, care a comunicat că la stâna din localitate a depistat cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că la stâna de oi, unde a avut loc infracțiunea, lucrau în calitate de ciobani trei bărbați. În urma consumului de alcool, între ei s-ar fi iscat un conflict în rezultatul căruia unul dintre ei, un tânăr de 20 de ani a aplicat o lovitură cu cuțitul în regiunea mâinii colegului său de 37 de ani, iar în timp ce al treilea coleg a încercat sa intervină, tânărul l-a înjunghiat în regiunea pieptului, fapt ce a dus la decesul acestuia. Victima avea 36 de ani, se arată într-o postare de pe canalul oficial de Telegram al Poliției Republicii Moldova.

Datorită intervenției prompte a polițiștilor din Drochia, la scurt timp după comiterea omorului tânărul a fost reținut pentru 72 de ore.

Acesta urmează a fi cercetat penal pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale soldate cu decesul victimei.

Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: