image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor a detonat "bomba"! Revine în box şi se bate cu cel mai mare rival al lui Floyd Mayweather

Conor McGregor îşi va face revenirea în MMA în acest weekend, la UFC 246, atunci când va lupta cu Donald "Cowboy" Cerrone, dar irlandezul nu a uitat şi de box. Vrea să revină şi este aproape de o înţelegere cu cel mai mare rival al lui Mayweather.

Într-un interviu acordat jurnalistului Ariel Helwani înainte de revenirea sa în UFC, Conor McGregor a dezvăluit că anturajul lui Floyd Mayweather ia în calcul un nou meci între cei doi. De altfel, McGregor vrea să îşi ia revanşa şi crede că a făcut un meci "fenomenal" în urmă cu doi ani şi jumătate: "Aş vrea încă un meci cu Floyd. Cred că trebuie să mai am un meci cu Floyd. Poate să aleagă pe altcineva, dar nu va fi acelaşi lucru".

Floyd "Money" Mayweather are un record perfect în box, 50 de victorii, iar ultima a venit împotriva lui Conor McGregor. La primul meci profesionist în box, starul din MMA a rezistat 10 runde cu unul dintre cei mai buni pugilişti din istorie.

Totodată, McGregor a dezvăluit că există negocieri cu cel mai mare rival al lui Mayweather, Manny Pacquaio: "Sunt deschis şi la alte meciuri de box. Ştii, Manny. De fapt, suntem aproape să semnăm cu Manny", a mai spus McGregor în acelaşi interviu.

Până să se lupte cu Mayweather sau Pacquaio, meciuri care ar genera din nou o mulţime de bani, McGregor îl are pe cap pe "Cowboy" Cerrone. Veteranul din MMA, omul cu cele mai multe victorii în istoria UFC, îi este adversar în cadrul galei UFC 246, programată sâmbătă noapte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: