image
Sursa foto: jurnal.md

Vești bune despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros

Starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros s-a îmbunătățit, după ce s-a infectat cu coronavirus și timp de 12 zile a fost internat în stare gravă la secția de terapie intensivă la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală.

Maestrul Nicolae Botgros a fost transferat în salon și este supravegheat de medici, după care va fi externat acasă, susține publicistul Nicușor Benjamin pe pagina sa de Facebook.

În această dimineață am putut discuta cu dumnealui după 3 săptămâni de când a fost internat. Pe 18 octombrie a fost confirmat pozitiv și de atunci a urmat o perioadă plină de emoții pentru fiecare dintre cei ce l-am cunoscut. Emoțiile au fost uriașe!

După 12 zile de reanimare și terapie intensivă, medicii și-au făcut datoria și l-au stabilizat. Pentru care LE MULȚUMIM și noi toți și dumnealui! Ieri, 9 noiembrie, Maestrul Nicolae Botgros a fost adus pe secție. Este bine, se simte eliberat de lunga suferință prin care a trecut. BUCURIA cu care mi-a transmis vestea o am și eu și v-o transmit și dumneavoastră, tuturor! OMUL, dirijorul, violonistul și imensitatea NICOLAE BOTGROS este din ce în ce mai bine! Urmează să fie supravegheat de medici și apoi externat acasă, unde-l așteaptă doamna Lidia cu vocea caldă, suavă și tremurată. Atât de tremurată cum am auzit-o la aflarea veștii că maestrul este la terapie intensivă, n-o mai auzisem niciodată”, scrie acesta pe facebook.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: