image
Sursa foto: Getty Images

Va fi egalul lui Messi: Salariu galactic, pregătit de PSG pentru Neymar, pentru a contracara oferta Realului

Transferul lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) la Juventus a răvășit pur și simplu marile forțe ale Europei. Mutarea starului portughez va produce de la sine alte tranzacții de răsunet în această vară iar primul club așteptat să facă asta este chiar Real Madrid. În ultimele zile au apărut foarte multe zonuri potrivit cărora Neymar ar urma să facă pasul spre ”Santiago Bernabeu”. Chiar dacă nu este nimic oficial încă, mișcările rapide pe care le-au făcut oficialii celor de la Paris Saint Germain dovedesc ipoteza.

Concret, cei de la PSG și-au propus să-l facă pe Neymar cel mai bine plătit fotbalist al planetei, pentru a contracara astfel oferta Realului. Astfel, brazilianul ar urma să fie remunerat cu 850.000 de lire sterline pe săptămână. După achitarea tuturor taxelor, Neymar ar rămâne cu 500.000 de lire pe săptămână, la fel ca și Lionel Messi.

Fostul jucător al celor de la Barcelona a semnat vara trecută o înțelegere pe cinci ani cu gruparea pariziană, fără clauză eliberatoare în contract.

O altă dovadă a faptului că PSG nu vrea să-l piardă pe Neymar este aceea că înainte de finalul CM 2018, campioana din Ligue 1 l-a angajat pe unul dintre fizioterapeuții naționalei Braziliei, care a ținut tot timpul sub control accidentarea din acest an a celui mai scump fotbalist din toate timpurile.

Brazilianul Bruno Mazziotti a anunțat mutarea pe rețelele de socializare și și-a luat deja la revedere de la Corinthians, clubul la care a lucrat până acum.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: