image
Sursa foto: facebook/Andrei Năstase

Andrei Năstase, în vizită la Grătiești: Dezvoltarea suburbiilor e văzută prin prisma interconectării cu orașul

Andrei Năstase, candidatul unic al forțelor antioligarhice la alegerile din Chișinău continuă întâlnirile cu locuitorii din capitală și suburbii. Liderul Platformei DA a discutat cu oamenii din Grătiești.

„Astăzi, de Sf. Gheorghe, am frumoasa ocazie să îi revăd pe Oamenii de la Hulboaca și Grătiești. Simt o obligație aparte să le mulțumesc pentru faptul că am fost și rămânem împreună ori de câte ori o cere interesul național, o cere țara, o cere capitala și centura sa de aur”, susține Andrei Năstase.

„Vom fi împreună și pe 20 mai, pentru ca suburbiile să rămână parte integrantă a municipiului, să fie modernizate și asigurate cu transport, apă, canalizare, energie electrica și utilități necesare oamenilor pentru un trai decent, civilizat, de calitate! Dezvoltarea comunei Grătiești, la fel ca și a tuturor suburbiilor e văzută prin prisma interconectării rapide cu orașul pe dimensiunea transportului, a infrastructurii, a rețelei de drumuri calitative, a acordării suportului financiar necesar pentru a impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri inclusiv la periferii”, a spus Andrei Năstase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: