image
Sursa foto: jurnal.md

Tragedie la Orhei: Trei oameni au murit pe loc după ce un Land Rover a vrut să depășească o căruță și s-a izbit în camion

Tragedie cumplită pe traseul Orhei-Călărași. Trei oameni au decedat pe loc după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal într-un autocamion.

Accidentul s-a întâmplat în această seară, în jurul orei 18:00, pe traseul R-21 „Orhei - Călărași”, direcția spre orașul Călărași, în apropiere de satul Mana din raionul Orhei.

Din spusele martorilor, șoferul unui automobil Land Rover Freelander, care se deplasa cu viteză excesivă, a efectuat manevra de depășire a unui vehicul cu tracțiune animală. Din cauza carosabilului umed a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens, tamponând frontal un autotractor de marcă Mercedes.

În Land Rover se aflau trei persoane care au decedat la fața locului. Este vorba despre șoferul în vârstă de 40 de ani și doi pasageri de 19 și, respectiv, 31 de ani. Șoferul autocamionului nu a avut de suferit.

La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea cauzei exacte a producerii accidentului, identificarea persoanelor și stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragediei.

Pentru descarcerarea corpurilor neînsuflețite ale victimelor a fost nevoie de intervenția salvatorilor de la Orhei. Vehiculul cu tracțiune animală nu a fost depistat la locul accidentului, urmând să fie stabilit de poliție.

accident Orheiaccident Orhei
accident Orheiaccident Orhei
accident Orheiaccident Orhei
accident Orheiaccident Orhei

Noutăţile partenerilor

comentarii: