image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Gheorghe Petic, lovit cu pumnii de fostul șef al oficiului teritorial al cancelariei de stat, Petru Gherasimov

Ofițerul în rezervă Gheorghe Petic a fost lovit cu pumnii de către fostul șef la oficiului teritorial al cancelariei de stat, Petru Gherasimov, pe holul sediului în care se află Consiliul Raional Ungheni.

Totul s-a întâmplat pe data de 9 decembrie, pe holul sediului în care se află Consiliul Raional Ungheni.

Din imagini putem vedea cum Gheorghe Petic iese pe holul instituției, iar la un moment dat este lovit puternic de către o persoană.

„La data de 9 decembrie 2019, în calitatea mea de consilier al consiliului raional Ungheni, aflându-mă în loc public, în prezența mai multor cetățeni (sediul consiliului raional Ungheni) am fost lovit cu bestialitate de către fostul șef al oficiului teritorial al cancelariei de stat Petru Gherasimov. Nu am dat riposta în același mod, deoarece respect legea.

Angajații Inspectoratului de Poliție Ungheni, fiind influențați de anumite persoane din Parlament (presupun de deputatul Nichiforciuc), în mod fictiv au investigat cazul și au constatat că acțiunile celui care m-a lovit sunt doar o simplă contravenție, sancționată cu câteva sute de lei.

Solicit de a dispune investigarea cazului sub aspect penal (fapt ignorat de IP Ungheni) și a-i da o calificare corespunzătoare acțiunilor. Mă întreb după asta, eu cum să procedez în această nedreptate a poliției din Ungheni, ca în filmul МЕЧЬ? Să-mi fac dreptate singur cu pistolul? Cazul din satul Costești, Ialoveni, e puțin? Solicit tuturor activiștilor civici, organelor competente, întregii societăți să dea o apreciere obiectivă acțiunilor polițiștilor de la Ungheni pentru a stopa astfel de abordări a problemelor. Pedepsit penal ori contravențional?”, a scris pe Facebook Gheorghe Petic.

Petru Gherasimov nu a fost de găsit deocamdată pentru o reacție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: