image
Sursa foto: Getty Images

Usain Bolt îi cedează titlul de cel mai rapid om de pe planetă unui fotbalist

Usain Bolt se bucură de viața de familie de după retragerea din atletism și nu ar accepta pentru nimic în lume să revină pe pistă.

Jamaicanul ar refuza chiar și o provocare inedită - aceea de a se lua la întrecere cu Cristiano Ronaldo la sprint.

"Vă spun cu mâna pe inimă că Cristiano ar învinge cu siguranță. Asta pentru că el este încă în activitate. Se antrenează asiduu zi de zi și este, după părerea mea, un superatlet!

Este la vârful aptitudinilor sale fizice, muncește, este concentrat. Bag mâna în foc că este mai rapid decât mine," a declarat Usain Bolt într-un interviu pentru Marca.

Recordmenul mondial la 100 și 200 de metri a cochetat și el cu fotbalul având o tentativă de a juca la o echipă din Australia.

"Cred că dacă rămâneam în Europa aveam mai mult succes. Am plecat în Australia ca să scap de atenția presei, ca să nu fie atâta presiune. Dar dacă aș fi ales o echipă europeană, aș fi învățat mai multe," a explicat Bolt.

Recordmenul mondial la 100 și 200 de metri nu crede că performanțele sale vor fi depășite prea curând și a dezvăluit de ce nu ar mai reveni în concurs după 3 ani de pauză.

"Când îmi aduc aminte de antrenamentele pe care le făceam îmi piere orice chef! Nu mi-a plăcut niciodată, dar am vrut să fiu cel mai bun din lume Acum rămân împăcat doar uitându-mă cum se pregătesc alții. Am făcut tot ce am vrut, acum zic pas ideii de a reveni," a precizat Usain Bolt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: