image
Sursa foto: agora.md

Candidat PD la parlamentare, apel către membrii fostului Guvern Filip: „A venit timpul să vă depuneți mandatul individual”

Membrii fostului Guvern condus de Pavel Filip sunt îndemnați să-și depună mandatul individual. Apelul vine chiar de la fosta șefă a Biroului pentru Relații cu Diaspora, Olga Coptu, candidat PD la alegerile parlamentare pentru circumscripția 50, pentru diaspora din țările din Vestul Europei.

„Dragi colegi din PDM, am plecat din funcție acum un an, nu din cauza greutăților, ci din cauza managementului prost. A fost o alegere conștientă și am eliberat locul pentru alții mai buni/mai comozi. Cine mă cunoaște știe că pentru mine cuvântul Echipă, nu este un cuvânt gol, atunci am rămas în partid, acum NU. Dacă vreți să salvați numele a ceea ce înseamnă un partid puternic, e timpul să acceptați realitatea. Alegerile anticipate vor prelungi și agrava agonia PDM și vor fi cheltuiți inutil bani din bugetul de stat. Nu așteptați să vă spună cei de la Bruxelles, Moscova sau Comisia de la Veneția că am pierdut. Am avut onoarea să lucrez și să cunosc mulți oameni pregătiți în Guvernul Filip, a venit timpul să vă depuneți mandatul individual, dacă nu o face în bloc Guvernul”, a menționat Olga Coptu într-o postare pe Facebook.

Olga CoptuOlga Coptu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: